Ledelsen

Øivind Horpestad (1969)

CEO NRC Group

Horpestad har mer enn åtte års erfaring fra ledende posisjoner og forretningsutvikling innen jernbanesektoren. Han er en av grunnleggerne av NRC Rail AS (tidligere Team Bane), og har tidligere holdt posisjoner innen VRS Installasjon AS, VRS Rail AS, AMT UK Ltd og Coast Capital.

Dag Fladby (1968)

CFO NRC Group

Dag Fladby besitter lang og bred erfaring fra ledende posisjoner i næringslivet. Hans tidligere stillinger inkluderer posisjoner som CFO og CEO i Scandinavian Beverage Group, investeringsdirektør i Norwegian Property ASA, CFO i Holta Invest og finansdirektør i Norwegian Forces Logistical Organisation (FLO).

Daniel Pettersson rett str bw

Daniel Pettersson (1975)

VD NRC Sweden

Daniel Pettersson er en av grunnleggerne i Segermo AB. Han besitter mer enn 15 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Før Pettersson var med å grunnlegge Segermo var han regionssjef for Peab og medlem av Peabs Nordic Executive Committee.

Bilde av Hans Olav Storkås

Hans Olav Storkås (1966)

Konstituert MD NRC Norge

Hans Olav Storkås har over 25 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Storkås har lang erfaring fra ledende direktør-stillinger i AF Gruppen og Lemminkainen, og grunnla tidligere et entreprenørselskap som senere ble solgt til Lemminkainen. Han er utdannet Sivilingeniør (NTH 1989).