Ledelsen

Henning Olsen (1978)

CEO NRC Group

Henning Olsen kommer fra stillingen som konserndirektør i AF Gruppen hvor han siden 2016 har hatt ansvar for virksomhetsområdet Bygg. Han har før dette vært leder av AF Eiendom, økonomidirektør i AF Bygg Oslo og konserncontroller. Før Olsen kom til AF Gruppen i 2010, har han jobbet i Statkraft og Boston Consulting Group. Han er utdannet siviløkonom på BI (2003).

Dag Fladby (1968)

CFO NRC Group

Dag Fladby besitter lang og bred erfaring fra ledende posisjoner i næringslivet. Hans tidligere stillinger inkluderer posisjoner som CFO og CEO i Scandinavian Beverage Group, investeringsdirektør i Norwegian Property ASA, CFO i Holta Invest og finansdirektør i Norwegian Forces Logistical Organisation (FLO).

Hans Olav Storkås (1966)

MD NRC Norge

Hans Olav Storkås har over 25 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Storkås har lang erfaring fra ledende direktør-stillinger i AF Gruppen og Lemminkainen, og grunnla tidligere et entreprenørselskap som senere ble solgt til Lemminkainen. Han er utdannet Sivilingeniør (NTH 1989).

Harri Lukkarinen (1970)

MD NRC Finland

Lukkarinen besitter mer enn 20 års erfaring fra jernbaneindustrien. Han kommer fra stillingen som CEO for VR Track Oy og var tidligere direktør for infrastruktur-prosjekter hos CMC Terasto Oy, som var en del av Pöyry Group. Lukkarinen har sittet i ledergruppen til VR Group. Han har vært MD for NRC Finland siden januar 2019.

 

Robert Röder

MD NRC Sweden

Röder besitter mer enn 35 års erfaring fra jernbaneindustrien. Han kom fra stillingen som CEO hos Strukton Rail Scandinavia og styremedlem i Strukton Rail Group. Röder har ledet og vært ansvarlig for gjennomføring av en rekke større infrastrukturprosjekter. Röder tiltrådte stillingen som MD for NRC Group i Sverige i September 2019.