Nettstedet nrcgroup.com samler inn informasjon om besøkende og deres bruk av nettsidene ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) og andre teknikker. Du kan lese mer om informasjonskapsler hos datatilsynet.

Behandler av opplysningene som samles inn er NRC Group ASA. Se Kontakt for nærmere kontaktinformasjon.

Hva bruker vi informasjonen til

Informasjonen vi samler inn bruker vi for å forbedre innholdet og sikre og forbedre den tekniske løsningen på nrcgroup.com.

Et eksempel er bruk av analyseverktøyet Google Analytics: Vi kan bruke analyseverktøyet til å finne sider som er lite besøkt og enten fjerne eller forbedre innholdet på disse. Et annet eksempel er at vi fanger opp i logger over besøkende at vi får svært mange forespørsler fra en gitt adresse, noe som kan være indikasjon på en sikkerhetshendelse vi må følge opp nærmere.

På de neste punktene har vi beskrevet nærmere hva vi samler inn og hvorfor.

Analyse av nettstedet

Google Analytics

For å kartlegge antall besøkende, besøksmønster og mer bruker nrcgroup.com analysesystemet Google Analytics. Ved besøk på nrcgroup.com vil Google Analytics angi en informasjonskapsel i nettleseren din. Informasjonskapselen inneholder en unik id som identifiserer nettleseren din ogikke deg som individ.

Informasjonen som samles inn vil blant annet være:

  • Hvilken side du besøker
  • Hvilken side du kom fra (inngang til nrcgroup.com f.eks. om du klikket på oss fra et Google søk så vil Google være oppført som refererende side).
  • Hvilken nettleserversjon du har

Vi har ikke tilgang til din IP-adresse. Funksjonen for å anonymisere din IP-adresse, så snart den fanges opp av Google Analytics, er skrudd på. Du kan lese mer om hvordan Google Analytics virker og hva som samles inn her. Det er også mulig å skru av (Opt out) av Google Analytics om du skulle ønske det. Informasjon om den unike siden lagres i det minste mulige tidsintervallet i Google Analytics (14 måneder)

Kommunikasjon

Logg av besøk på nettstedet

Når du besøker sider på nrcgroup.com vil det generere innslag i serverloggen.
Dette er en logg over alle forespørsler nettlesere gjør mot serveren for nrcgroup.com.
Informasjonen som samles inn her vil, blant annet, være:

  • Tidspunkt for forespørsel
  • IP-adressen forespørselen ble gjort fra
  • UA-strengen til nettleseren (nettlesernavn og versjon).
  • Hvilken nettstedsadresse (URL) du forespurte

Innholdet i meldinger, som f.eks. skjemainnsendinger loggføres ikke.
Informasjonen lagres i inntil et år og benyttes for overvåkning av sikkerhet og ytelse på nettstedet og anonymisert statistikk.